Beweegagoog

 

 

Locatie

Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht

 

Uren per week

24 uur per week

 

Werk- en denkniveau

Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau

 

Ouderenzorg is mensenwerk. En mensen maken het verschil. Zeker bij tanteLouise.
Niet alleen omdat ze al hun kennis en vaardigheden aanwenden om optimale zorg te verlenen, maar omdat ze net iets extra’s geven.
Iets van zichzelf: warmte. Oprechte, persoonlijke aandacht waarmee ze het leven van onze cliënten net wat meer kleur geven.

Is dat de liefdevolle zorg waar ook jij gelukkig van wordt? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou, tante zoekt namelijk een creatieve en zelfstandige

Beweegagoog

 voor 24 uur per week

 

Wat ga je doen?

Als beweegagoog lever je een bijdrage aan het deel behandelplan voor psychogeriatrische cliënten (en hun cliëntsysteem) op basis van een indicatiestelling van de specialist ouderengeneeskunde of fysiotherapeut. In dit deel behandelplan beschrijf je methodisch hoe te komen tot activering, aanleren en/of optimaliseren van de bewegingsvaardigheid en het bewegingsgedrag van de cliënt. Dit is gericht op de verbetering van de kwaliteit van leven.

Je voert een beweegprogramma uit, zowel individueel als in groepsverband. Je toetst systematisch de resultaten van het deel behandelplan, evalueert dit en stelt waar nodig het programma en de begeleiding bij. Vanuit jouw vakgebied geef je instructies, aanwijzingen en informatie aan het behandelteam, cliënten en het cliëntsysteem. Tevens draag je zorg voor deskundigheidsbevordering van collega’s op het gebied van beweging. Als beweegagoog binnen Stichting tanteLouise ben je onderdeel van de afdeling Behandeling en Revalidatie en maak je deel uit van een team van beweegagogen.

De nadruk ligt zoveel mogelijk op bewegen binnen de ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen), hetgeen direct een positieve invloed heeft op de mobiliteit en psychische gesteldheid van de bewoners. Je denkt mee over een goede samenhang van de activiteiten en middelen om de bewoners te stimuleren.
Je weet de werkvloer te overtuigen van de toegevoegde waarde van bewegen, ongeacht doelgroep of intensiviteit.
Met de klant breng je persoonlijke doelen in kaart en maak je een passend schema om samen tot een mooi resultaat te komen! Dit allemaal doe je met volle overtuiging.

Handig om te weten, het beweegprogramma betreft functionele oefenvormen en zal dus niet worden uitgevoerd in een fitnesszaal.

Wat vragen we van je?

Zoals je ziet gaat het om een afwisselende functie waar we jouw brede creativiteit en interesse voor vragen. Je bezit een MBO diploma op niveau 4 (bijvoorbeeld CIOS) met specialisatie beweegagoog en beschikt over aantoonbare kennis van ouderenzorg en de verschillende ziektebeelden. Je hebt ervaring /affiniteit met de psychogeriatrische cliënt. Als beweegagoog ben je inzetbaar op diverse locaties dus je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Creativiteit tonen en kennis van trainingsleer/opbouw bij functioneel trainen is een vereiste. Geduld en enthousiasme zijn kenmerkende eigenschappen voor jou. Met jouw gevoel voor tact, overtuigingskracht en scherpe observatievermogen ben jij een aanwinst voor het team!

Wat bieden we je?

Wanneer je gaat werken bij tanteLouise dan ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise staat goed te boek, scoort hoog als het gaat om medewerkerstevredenheid en cliënttevredenheid en is financieel gezond. Dat is mooi, maar misschien niet helemaal wat je wilde weten.
TanteLouise biedt namelijk ook:

  • Een contract voor 24 uur per week
  • Salaris conform de CAO VVT FWG 45, minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.471,49 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • TanteLouise kent tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, een extra reiskostentoeslag als je wat verder weg woont, een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering, en een pc- en fietsplan.
  • Het laatste, maar niet het minste: tante biedt je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van die opleidingen waar jij behoefte aan hebt.

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan zo snel mogelijk een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteerbutton!
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Debbie van Terheijden, Manager paramedische diensten, via het algemene telefoonnummer 0164 713300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise