Diabetesverpleegkundige

 

 

Locatie

Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht

 

Uren per week

Aantal uur per week in overleg

 

Werk- en denkniveau

HBO-verpleegkunde i.c.m. een post-HBO opleiding diabetesverpleegkundige

 

TanteLouise is geen doorsnee zorginstelling. Een beetje eigenzinnig zelfs.
Maar juist door ‘anders te kijken naar hetzelfde’ komen we tot verrassende oplossingen en verfrissende ideeën.
Wat denk je, voel jij je als diabetesverpleegkundige thuis in een klimaat waarin voortdurend gezocht wordt naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van innovatie en kwaliteitsverbetering? En droom jij van een ondernemende en zelfstandige baan binnen een professioneel team, waarin jouw werkgeluk en deskundigheid als diabetesverpleegkundige centraal staan? 


Lees dan snel verder, want voor de versterking van het team gespecialiseerd verpleegkundigen zoekt tanteLouise naar een diabetesverpleegkundige die met groot enthousiasme en met liefde voor het vak een nieuwe uitdaging aandurft!
 

Diabetesverpleegkundige

  aantal uur per week in overleg

 

Wat ga je doen? 

Als diabetesverpleegkundige ben je dé deskundige op het gebied van het verlenen van intramurale diabeteszorg en -begeleiding binnen onze organisatie. In deze functie werk je nauw samen met de specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen (waaronder één collega diabetesverpleegkundige), zorgmedewerkers, diëtisten, wondconsulenten, pedicure, podotherapeuten en natuurlijk onze intramurale cliënten zelf en hun mantelzorgers.
Samen werken jullie aan hetzelfde doel, namelijk de beste diabeteszorg verlenen en het werken aan nieuwe ontwikkelingen voor de toekomst met kwaliteitsverbetering als doel.

Hoe werkt dit bij tanteLouise?

Dat de functie een uitdagend en veelzijdig takenpakket heeft, dat hoeven we jou als diabetesverpleegkundige niet te vertellen! Hoe de functie bij tanteLouise werkt? Dat lees je hieronder in een notendop!

Als diabetesverpleegkundige bij tanteLouise:

  • coördineer je behandeling van diabetes en geef je advies, instructie en voorlichting aan onze psychogeriatrische en somatische cliënten, hun naasten en collega’s op de werkvloer met als doel diabeteszorg op maat bij kwetsbare ouderen afgestemd op de Verenso-richtlijn;
  • stem je het behandeltraject af, in overleg met intra- en extramurale verwijzers;
  • ben je bevoegd en krijg je de gelegenheid om zelf bloedglucose regulerende medicatie aan te passen. Hierin werk je nauw samen met de specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten;
  • voer je zelfstandig diabetescontroles uit bij onze intramurale cliënten in de verschillende locaties van tanteLouise;
  • begeleid je cliënten die gebruik maken Flash Glucose Monitoring en leer je onze zorgmedewerkers op de werkvloer om te gaan met FGM door middel van Coaching on the job;
  • bevorder je de deskundigheid van zorgmedewerkers binnen tanteLouise door middel van consultatie, instructie en scholing;
  • draag je verantwoording voor het up-to-date houden van alle e-learning, werkinstructies en protocollen met betrekking tot jouw specialisatie;
  • neem je deel aan kwaliteitsverbetering- en innovatieprojecten die betrekking hebben op jouw specialisatie.

Wie ben jij?

Jij, als diabetesverpleegkundige, hebt de HBO-opleiding Verpleegkunde afgerond en hebt daarnaast een post-HBO opleiding tot diabetesverpleegkundige gevolgd. Je staat ingeschreven in het V&VN kwaliteitsregister en beschikt over actuele kennis van en inzicht in diabeteszorg.
Affiniteit met de doelgroep kwetsbare ouderen is een must, wanneer je dan ook nog eens beschikt over werkervaring in de intramurale zorg kun je bij je nieuwe collega’s helemaal niet meer stuk!
Dit is echter geen vereiste: tanteLouise staat ook open voor een gesprek met een diabetesverpleegkundige uit een ander werkveld, die benieuwd is of het werken in de ouderenzorg iets voor hem of haar is.

Wat betreft je persoonlijkheid, heb je allereerst het hart op de goede plek (vindt tante belangrijk!) en ben je van nature zelfstandig en ondernemend aangelegd. Je bent daarnaast communicatief vaardig, initiatiefrijk, innovatief, creatief en je hebt een klantgerichte instelling. Jouw flexibiliteit blijkt uit je brede inzetbaarheid en de samenwerking met alle collega’s om de cliëntvraag in te vullen. Tenslotte sta je sterk in je schoenen en ben je besluitvaardig.

Ook goed om te weten: het is een vereiste dat je over een rijbewijs en een auto beschikt omdat je werkzaam zult zijn binnen ons gehele werkgebied.

Wat bieden we je?

Uiteraard wil je vooraf weten wat tanteLouise zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de ouderenzorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet alles wat je bedoelt. Maar wees gerust, tanteLouise biedt namelijk ook:

  • een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarin je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en creativiteit;
  • een hechte samenwerking met één enthousiaste collega diabetesverpleegkundige;
  • een keurig salaris in FWG 50 conform cao VVT, met een maximaal brutosalaris van € 3.942,98 per maand bij een
    36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • niet onbelangrijk om te weten is dat je – als het klikt – meteen een aanstelling voor onbepaalde tijd van ons krijgt;
  • ook goed om van op de hoogte te zijn: tanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van de eigen medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn;
  • fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (én met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren!

… en nog tal van andere personeelsvoorzieningen. Allemaal prima geregeld, dus.

TanteLouise staat ook open voor een gesprek met een kandidaat die op basis van een zzp-overeenkomst deze tijdelijke uitdaging wil aangaan.  

Waar wacht je op? 

Ben je werkzaam als diabetesverpleegkundige en sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging bij tanteLouise aan te gaan? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, in elk geval uiterlijk 1 september 2022!

Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en cv via onderstaande Solliciteer button te uploaden. Wij zullen je bevestigen wanneer we je sollicitatie hebben ontvangen en nemen je sollicitatie direct in behandeling.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie, aarzel niet en bel met Mariska Louter, Manager Topklinisch Verpleegkundig Team van tanteLouise. Zij is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 06 22542574.

Intussen zijn wij benieuwd, want word jij onze collega? Leuk!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise