Spring naar inhoud

HR-adviseur

Solliciteren

De organisatie

Voor onze opdrachtgever Ambulance IJsselland zijn we op zoek naar een allround HR-adviseur. De ambulancedienst is actief in het westelijke deel van Overijssel met bijna 300 gedreven medewerkers verdeeld over 12 ambulanceposten, het zorgcoördinatiecentrum, de meldkamer en het hoofdkantoor in Zwolle. Jaarlijks verzorgt Ambulance IJsselland meer dan 43.000 ambulanceritten en verleend zij een breed scala aan zorg; van hoog complexe spoedeisende medische zorg in levensbedreigende situaties tot psychosociale ondersteuning en advisering in lastige thuissituaties.

Ambulance IJsselland staat elk moment startklaar om de juiste zorg op de juiste plek te verlenen. Hierbij handelen de medewerkers met professionele zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt. De medewerkers van Ambulance IJsselland zijn deskundig en betrokken bij het vak en investeren voortdurend in het vernieuwen, ontwikkelen en op peil houden van relevante kennis en vaardigheden. Het motto van Ambulance IJsselland is: elke dag een beetje beter.

De acute zorg is een dynamische sector waarin nauw wordt samengewerkt met o.a. ziekenhuizen, huisartsen en GGZ en waarin Ambulance IJsselland als ketenpartners voortdurend op zoek zijn naar nieuwe en slimme samenwerkingsmogelijkheden. Dit zowel op zorginhoudelijk vlak als ten aanzien van personele aangelegenheden.

De context
Ambulance IJsselland is een organisatie met een informele cultuur die zich kenmerkt door zelfredzaamheid en de daarbij horende platte organisatiestructuur met korte lijnen. Er is veel ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling. Zowel persoonlijke ontwikkeling als ontwikkeling van de organisatie.

Als HR-adviseur werk je samen in een klein team, dat bestaat uit een collega HR adviseur en een HR medewerker. De afdeling valt organisatorisch direct onder het MT (manager operations). Ook de HR-afdeling is volop in ontwikkeling en biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. Kortom; een werkomgeving waar je blij van wordt en waar je met trots kan werken.

De functie

Je bent vraagbaak, adviseur en sparringpartner op HR-gebied. Je hebt aantoonbare ervaring met de volgende thema’s: Duurzame inzetbaarheid waaronder preventief arbobeleid, strategische personeelsplanning in relatie tot toekomstbestendig arbeidsmarktbeleid en persoonlijk leiderschap op alle niveaus. Het is belangrijk om tijdig te anticiperen op ontwikkelingen in het (acute) zorglandschap en de arbeidsmarkt. Je denkt hierin mee en zorgt er, samen met het HR-team, voor dat de organisatie de beste medewerkers vindt en behoudt.

Je hebt een flexibele instelling, bent creatief en durft kritisch te zijn. Je bezit organisatiesensitiviteit en kunt op verschillende niveaus makkelijk schakelen. Je weet wat er speelt in de organisatie, binnen de sector en de keten. Als ervaren allround HR-adviseur zet je jouw brede kennis in en ontwikkel je een duurzaam en passend HR-beleid. Daarnaast houd je je bezig met het inrichten, bewaken en bijsturen van structurele en operationele HR-processen.

Het profiel

Voor deze aantrekkelijke en dynamische functie dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau met een diploma op het gebied van HR. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschik je over de nodige kennis en bagage op HR-gebied. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van HR-beleid. Je hebt verfrissende ideeën en passie voor ontwikkeling. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen en competenties: gedreven, secuur, pragmatisch, integer, vertrouwen uitstralen en overtuigingskracht.

Overige informatie

Wil jij als allround HR adviseur bijdragen aan de ambities en ontwikkeling van een dynamische organisatie? Dit is wat Ambulance IJsselland je kan bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie die net als de organisatie volop in ontwikkeling is. Medewerkers bij Ambulance IJsselland ervaren de organisatie als prettig en informeel waarin professionaliteit en kwaliteit belangrijke drijfveren zijn.

  • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

  • Dienstverband van 32 – 36 uur per week.

  • Salaris volgens CAO Ambulancezorg, plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, persoonlijk levensfasebudget, 172 vakantie-uren, vitaliteitsbudget.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en herken jij je in dit profiel? Dan nodigen wij je graag uit te reageren op deze vacature.

Ambulance IJsselland laat zich bij het invullen van de vacature ondersteunen door de Zorg Management Groep, Werving & Selectie en Interim Management. Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via onderstaande button.

Heb je eerst nog vragen? Bellen of mailen kan met Frida Olijve, senior consultant: 06-42417426/ f.a.olijve@zorgmanagementgroep.nl
Solliciteren