Email

Gaat zorg geven aan vitaal bedreigde patiënten én hun familie jou aan het hart? We hebben een mooie baan voor je als:

Intensive Care (IC)-verpleegkundige
24 -36 uren per week

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een diploma tot Intensive Care-verpleegkundige en bent BIG-geregistreerd.  
  • Je kiest bewust voor ons Traumacentrum met een level 3 Intensive Care en een bovenregionale functie op het gebied van Neurochirurgie.  
  • Je werkt graag samen met je collega’s om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen. Je bent sociaal en communicatief vaardig.  
  • Je bent leergierig. Ook sta je open voor nieuwe ontwikkelingen en lever je daar graag een actieve bijdrage aan. 
  • Werken op onze IC is elke dag anders. Daarom ben je creatief in het zoeken naar oplossingen en kun je goed zelfstandig werken.  

Heb je je diploma tot IC-verpleegkundige nog niet? We zoeken ook een verpleegkundige in opleiding.  

En ben je klaar voor deze uitdaging?

  • Je hebt oog voor onze patiënt en hun naasten. Er is niets zo belangrijk als vertrouwen krijgen, wij zien het betrekken van familie als een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van de zorg.  
  • Onze IC heeft een trauma en bovenregionale functie. Daardoor liggen er regelmatig patiënten met complexe casussen op de afdeling. Jij houdt van uitdaging en weet de rust te bewaren in stresssituaties.   
  • Je bent onderdeel van het Rapid Response Team, dit betekent dat je deel uitmaakt van het reanimatieteam.  
  • Op onze IC vinden we het belangrijk dat je blijft doorgroeien. We bieden (bij)scholingsprogramma's om op de hoogte te blijven van de voortdurende verpleegkundige, technische en medische ontwikkelingen. Naast je werk op de intensive care (IC) kun je deel uitmaken van verschillende werkgroepen. Hierin kun je je ideeën over continu verbeteren kwijt. 
  • Coaching van onze PIO’s (professionals in opleiding) hoort bij jouw dagelijkse taken. Met jouw kennis en ervaring leer je ze de ins en outs van het vakgebied.  

Dan is dit ons aanbod voor jou

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een bruto maand salaris van minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842,- bij een volledige werkweek van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is volgens functie-indeling in FWG 55 van de Cao Ziekenhuizen. Vanaf juni 2024 kan dit verhoogd worden tot € 5.084,- in verband met de nieuwe Cao.
  • Het ETZ heeft een generiek functiehuis. Deze functie valt onder de generieke functie verpleegkundige bewaking A.
  • Veel kansen tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding.
  • Een vakantietoeslag en vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en tegemoetkoming in reiskosten. En een MSKA-regeling waarmee je fiscaal voordeel hebt op de aanschaf van o.a. een fiets, mobiele apparatuur en een fitnessabonnement. 
  • Deelname aan het inwerkprogramma de Verpleegkundige Start Up. Zo maak je uitgebreid kennis met ons ziekenhuis. Naast een algemeen programma krijg je een persoonlijk inwerkprogramma. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en interesse krijg je voor een langere periode scholing en begeleiding op maat.

Hier ga je werken

De Intensive Care van het ETZ ?bevindt zich op de locaties ETZ Elisabeth en ETZ?TweeSteden en behoort tot een van de grootste IC’s van Nederland. Wij zijn een ambitieuze en dynamische afdeling gericht op innovatie, kennisontwikkeling en intensieve samenwerking. Als IC-verpleegkundige werk je samen met ongeveer 150 collega’s van verschillende disciplines. De afdeling telt op locatie Elisabeth 24 bedden, waarvan 18 IC en 6 High Care en op locatie TweeSteden zijn 2 Highcare bedden. Je krijgt op de afdeling ondersteuning van afdelingsassistenten, verpleegkundig specialisten, IC-practitioners, physician assistents, van fysiotherapeuten en is er 24/7 een intensivist aanwezig waar je direct mee kunt schakelen. We zijn een groot team waarin gezamenlijk leren en ontwikkelen centraal staan. En waar plezier in het werk belangrijk is.   

Omdat het ETZ een bovenregionaal neurochirurgie centrum, een traumacentrum en level 3 status IC heeft, is de afwisseling op deze werkplek enorm. Geen dag is hetzelfde, wat maakt dat de casussen iedere keer interessant zijn. Als team voelen wij ons niet alleen verantwoordelijk voor de zorg op onze IC zelf. We richten ons nadrukkelijk op de gehele keten van de acuut bedreigde patiënt. 

Wij werken daarnaast aan een uitdagend project, namelijk de nieuwbouw van het expertisecentrum acute zorg (Acuut Centrum) met geplande oplevering in 2026. Maar bijvoorbeeld ook aan het verder ontwikkelen van het ETZ als opleidingscentrum voor CZO-opleidingen en het uitrollen van de intensive care-zorg buiten de muren van de eigen afdeling.  

Benieuwd naar hoe werken in het ETZ er in de praktijk er uit ziet? Zie www.etz.nl/collegasvertellen

    Grijp je kans!

    Klik op ‘Solliciteren’ en stuur ons je cv en motivatie toe. Meer informatie over deze functie? Lotte van Berkel, teamleider, helpt je graag verder. Bel naar 06-13960927 of mail naar lm.vanberkel@etz.nl. 

    Kom je in dienst?

    • Dan vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan.
    • Screenen we je op infectieziekten.
    • Houden we een referentiecheck als je daarmee instemt.

    Acties