Wij zijn VOOR.

Ingevuld

Locatiemanager Villa Marijke Elisabeth

Hilversum

08-10-2019

Locatiemanager Villa Marijke Elisabeth

‘Service en kleinschalige ouderenzorg op het hoogste niveau’

Organisatie

Villa Marijke Elisabeth is een van de zeven prachtige zorgvilla’s van Zorggroep De Laren. In verband met het vertrek van de huidige locatiemanager zijn wij op zoek naar een nieuwe locatiemanager om samen met het team de puntjes op de “i” te zetten van een van de mooiste zorgvilla’s van Nederland.


Over Zorggroep De Laren
Zorggroep De Laren is een ambitieuze particuliere ouderenzorgorganisatie, die de bewoners van haar villa’s en de eventuele kinderen/familieleden ontzorgt door het aanbieden van excellente service en waar nodig professionele zorg. In ruim opgezette stijlvolle appartementen kan de levensstijl ‘zoals thuis’ voortgezet worden. Zorggroep De Laren biedt een volledig behoud van autonomie, privacy en eigenwaarde. De kleinschalige opzet van de villa’s zorgt voor persoonlijke service en zorg op maat, tot en met de laatste fase van het leven. Bewoners hebben regie over hun eigen leven en hun eigen appartement. Indien nodig is er 24 uur, HKZ gecertificeerde, (verpleeghuis)zorg aanwezig en echtparen kunnen samen blijven wonen. Ook als bij een van de partners de zorgvraag toeneemt.


Zorggroep De Laren wordt aangestuurd door een directeur. Elke villa heeft een eigen, integraal verantwoordelijke locatiemanager. Het MT van Zorggroep De Laren bestaat uit de directeur, de zeven locatiemanagers, een medewerker marketing, businesscontroller en een kwaliteitsbeleidsmedewerker. Administratieve en financiële zaken zijn grotendeels uitbesteed aan een externe backoffice organisatie. Amvest, Vastgoedontwikkeling & Investment Management is 100% eigenaar van Zorggroep De Laren.


Over Villa Marijke Elisabeth
Villa Marijke Elisabeth opende in 2011 haar deuren voor de eerste bewoners. De klassieke nieuwbouw villa ligt in de groene villawijk ‘de Boomberg’ op loopafstand van het centrum van Hilversum. Zorgvilla Marijke Elisabeth beschikt over 21 stijlvolle zelfstandige zorgappartementen waarvan 8 appartementen geschikt zijn voor bewoning door echtparen. 13 appartementen bevinden zich op de begane grond waarvan 11 met een eigen terras grenzend aan de ruime en prachtige binnentuin van de villa. De woonkamer en het restaurant van de villa grenzen eveneens aan de parktuin die in elk seizoen het levendige ‘hart’ van de villa en haar bewoners vormt.


De huurprijs van de appartementen is vanaf €4.500 per maand. Dit is een ‘all inclusive’ prijs waarin alles meegenomen is om van te leven. Zoals de kosten voor schoonmaak, alle maaltijden, verzekeringen en abonnementen. Bewoners van villa Marijke kunnen genieten van ultiem wooncomfort waar ook de familie onderdeel van uitmaakt. Ontbijt kunnen bewoners gezamenlijk gebruiken in het eigen privé restaurant van de villa of geserveerd krijgen op hun eigen appartement.


De zorg die bewoners nodig hebben wordt via een indicatie en PGBgefinancierd. Hierin worden de bewoners ontzorgd. Villa Marijke Elisabeth kent vrijwel altijd een volledige bezetting met bewoners, varierend met een ZVW- indicatie tot een WLZ-indicatie (ZZP4 of hoger). Er wonen in de villa zowel bewoners met een geriatrische als psychogeriatrische zorgbehoefte. Bewoners hoeven in principe niet meer te verhuizen als zij in de villa wonen. Ook niet als ze ernstig ziek worden of als een van de partners van een echtpaar zorgbehoevend wordt. De bewoners voelen zich thuis bij Villa Marijke Elisabeth.


Villa Marijke Elisabeth heeft een hecht team waarvan een deel van de medewerkers al werkzaam is in de villa vanaf de opening. Het team bestaat uit ongeveer 44 medewerkers bestaande uit: een zorgteam (medewerkers op niveau 2, 3 en 4 en een coördinerend verpleegkundige), een huishoudelijk team met een coördinator, en een horecateam. De villa heeft haar eigen kok en medewerkers voor diverse kunst, muziek en activiteitenbegeleiding. Binnen de wijk en de regio groeit het aanbod van particuliere zorgvilla’s. Dit vraagt continue scherpte van alle medewerkers en de locatiemanager om als team een topprestatie te blijven leveren.

Functie

De basis van Villa Marijke Elisabeth is op orde. Er wordt professionele zorg geleverd, bewoners zijn tevreden over de service en het team is zelfstandig en stabiel. Uiteraard zijn er ook de nodige vacatures en is er continue aandacht nodig voor verbetering, het leren van elkaar en de puntjes op de”i”. De uitdaging voor een nieuwe locatiemanager is samen met de medewerkers continu naar verbetering te streven en nooit (helemaal) tevreden te zijn.


De locatiemanager van Villa Marijke Elisabeth is integraal verantwoordelijk voor aansturing van de villa. Hij/zij is verantwoordelijk voor een volledige bezetting van de appartementen en onderhoudt hiervoor contacten met verwijzers en belangstellenden. De locatiemanager is eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen, zorg en service op topniveau. De locatiemanager geeft leiding aan de medewerkers (elk team heeft een eerste aanspreekpersoon/coördinator) en rapporteert aan de directeur van Zorggroep De Laren. De functie van locatiemanager van een villa binnen Zorggroep De Laren is zeer veelzijdig en vraagt ondernemerschap en (stijl)flexibiliteit. Van operationele regelzaken tot integrale (financiële en zorginhoudelijke) eindverantwoordelijkheid en van creatieve zorgondernemer en relatiebeheerder tot gesprekken over levensvraagstukken.


De belangrijkste focusgebieden voor de functie zijn:

• Zichtbaar zijn en een sfeer creëren waarin bewoners zich welkom en thuis voelen; waar service op niveau ervaren wordt en waarin medewerkers gemotiveerd worden om gezamenlijk een topprestatie te leveren.

• Het zorgdragen voor een continue bezetting van de appartementen door bewoners met een zorgindicatie. Door het opbouwen en onderhouden van relaties met verwijzers, zoals huisartsen en ziekenhuizen in de omgeving. En door het op/uitbouwen van een lokaal netwerk van (familie van) potentiële bewoners.

• Het leiden van een zelfstandig team van medewerkers wat collegiaal samenwerkt, wat service gericht is, wat een topprestatie wil leveren voor haar bewoners. Een team wat methodisch en planmatig werkt en waarin de sfeer gericht is op waardering voor elkaar en ontwikkeling van de individuele professionals.

• Het, samen met de coördinatoren, binnen de begroting afstemmen van de personele bezetting op de geïndiceerde zorg van de bewoners.


Alles met als doel om een ‘thuis’ voor de bewoners te realiseren. Waarbij de kwaliteit van wonen, leven en zorg de verwachtingen overtreffen!

Wie wij zoeken

Het betreft een uitdagende en veelzijdige functie op het snijvlak van hospitality en zorg. De locatiemanager die wij zoeken is een verbindende persoonlijkheid met een open en heldere stijl van communiceren. Ook ben je ondernemend, creatief en representatief. Je hebt bij voorkeur ruime ervaring als zorgmanager in de ouderenzorg en kijkt er naar uit om je ervaring in een kleinschalige stijlvolle setting in te brengen.


In de omgeving van Hilversum is een ruim aanbod van private ouderenzorg. Je bent gedreven, beschikt over gezond gevoel voor competitie en hebt de ambitie om met jouw team de beste te willen zijn. Je weet toekomstige bewoners en verwijzers te enthousiasmeren voor jullie villa.


Je schakelt moeiteloos tussen de diverse rollen: van strategisch naar operationeel, van chef-kok naar verpleegkundige, van bewoner naar verwijzer en van de stip op de horizon naar de realiteit van alle dag, van het aansturen en coachen van de medewerkers naar liefdevolle aandacht voor een individuele bewoner.


Wij zoeken een locatiemanager die geniet van het aansturen van een ervaren en zelfstandig team waarin medewerkers eigen verantwoordelijkheid nemen. Je geeft medewerkers ruimte en stimuleert hen om het beste uit zichzelf te halen en om zich steeds verder te ontwikkelen. In de veelheid van vraagstukken die er spelen binnen de villa weet je overzicht te houden en prioriteiten te stellen.


Je bent bij voorkeur bekend in Hilversum of omgeving. Je beschikt over een relevant (zorg)netwerk of bent in staat dit makkelijk op te bouwen. Je bent representatief, hebt gevoel voor kwaliteit in de volle breedte.


Je beschikt over HBO+/academisch werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met integrale (financiële) verantwoordelijkheid en het leidinggeven aan divers samengestelde teams. Je hebt gevoel voor service en kwaliteit op topniveau en hebt oog voor detail. Je beschikt over verschillende managementstijlen. Van coachend en dienend leiderschap tot operationele directieve aansturing. Naast ervaring met (ouderen)zorg heb je ook affiniteit met hospitality en alle andere facetten van de villa. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rond Hilversum of op max. 30 minuten reistijd van de villa. Je bent flexibel en stressbestendig en het is voor jou vanzelfsprekend om ook buiten je werktijden in de villa te zijn bij calamiteiten of als er iets te vieren is.

Ons aanbod voor de beste kandidaat

Een brede en zelfstandige functie als Locatiemanager in een van de mooiste zorgvilla’s van Nederland bij een ambitieuze organisatie met leuke collega’s. Het gaat om een functie voor 32 uur/week. Het salaris bedraagt afhankelijk van expertise en ervaring max. € 64.000,- bruto op basis van een fulltime dienstverband. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Reactie & informatie

VOOR is gevraagd om de werving en voorselectie voor deze functie uit te voeren. Melanie Hubers en Marieke Sprietsma zijn hiervoor verantwoordelijk. Voordat we kandidaten uitnodigen voor een live selectiegesprek met VOOR, maken wij met de kandidaten die op CV het beste aansluiten, graag eerst kennis via Skype.


De gesprekken met de advies- en selectiecommissie bij Zorggroep De Laren vinden half november plaats. Een Assessment Center maakt onderdeel uit van de procedure. Wanneer je geïnteresseerd bent in deze functie, ontvangen wij graag een korte motivatiebrief en actueel CV gericht aan Melanie Hubers, via het reactieformulier op de website (link). Vermeld in je CV ook je Skype adres en eventuele vakantieplanning.