Manager polikliniek oogheelkunde & buitenpoli Dronten

Wegens uitbreiding van het aantal leidinggevenden is er een uitdagende, nieuwe vacature voor een manager poliklinieken. Het betreft het cluster Oogheelkunde & Buitenpoli Dronten (diverse specialismen maken gebruik van deze ‘buitenpoli’). Interesse? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de buitenpoli in Dronten en hierarchisch leidinggevende van de medewerkers van die locatie. Daarnaast ben je samen met de vakgroepvoorzitter verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de oogheelkunde. Onze poli oogheelkunde is een modern uitgeruste polikliniek waar oogartsen, physician assistants, optometristen, orthoptisten, TOA’s en doktersassistentes werken. Op Buitenpoli Dronten werken medisch specialisten, doktersassistenten en andere zorgprofessionals,

Je gaat volgens onze visie op leiderschap aan de slag met het realiseren van de doelstellingen van de poliklinieken en de vakgroep. Dit doe je door het ontwikkelen en implementeren van tactisch beleid, het realiseren van een gezonde bedrijfsvoering en het realiseren van kwalitatief hoogwaardige, veilige en verantwoorde zorg en de daarbij horende dienstverlening.

Het optimaliseren en continu verbeteren van de zorg- en logistieke processen (operational excellence) binnen de polikliniek Oogheelkunde en Buitenpoli Dronten zijn een belangrijk deel van jouw opdracht. Vanuit die rol neem je ook deel aan diverse commissies en werkgroepen. Buitenpoli Dronten verhuist medio 2023 naar een moderne, nieuwe locatie in het centrum van Dronten. Je hebt een belangrijke rol in de optimale inrichting van de zorgprocessen op deze nieuwe locatie. Een goede samenwerking met de oogartsen, gebruikers van de Buitenpoli Dronten en de andere afdelingen binnen ons ziekenhuis, is daarbij erg belangrijk. Je bent in deze functie budgetverantwoordelijk.

Als manager (formeel bedrijfsleider) stimuleer je als krachtig leider jouw medewerkers om vanuit professionaliteit en bevlogenheid direct of indirect hun bijdrage te leveren aan de zorg voor onze patiënten. Jouw teams werken zowel in Harderwijk, Lelystad als Dronten. De zorgmanager Cluster Snijdend is jouw leidinggevende. Je denkt met haar mee en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit over de ontwikkeling van de polikliniek/buitenpoli op zowel operationeel als tactisch niveau. De omvang van het cluster bedraagt ca. 30 fte.

Met je collega bedrijfsleiders vorm je een stevig team om gezamenlijk te werken aan goed georganiseerde poliklinieken. Samen met hen geef je ook input op de beleidszaken van het ziekenhuis.

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor bedrijfsleider voor 32 of 36 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is ingedeeld volgens schaal 60 (FWG 3.0, CAO Ziekenhuizen per 1-3-2022) en bedraagt minimaal € 3.389,00 en maximaal € 4.964,00 per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren (1 trede per ervaringsjaar in de betreffende schaal). Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder een persoonlijk leer- en ontwikkelbudget van € 1.000,-- op jaarbasis voor leidinggevenden, korting op de zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA regeling (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) voor o.a. uitruil reiskosten.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO-opgeleid en een sterk ontwikkeld bedrijfskundig en procesmatig inzicht;
  • Kennis van en ervaring met projectmanagement;
  • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een ziekenhuis;
  • Het onderschrijven van de kernwaarden van het ziekenhuis: betrouwbaar, betrokken en bekwaam;
  • Affiniteit met cijfers en ICT, om daarmee EPIC (EPD) maximaal in te zetten om de zorg te verbeteren.

Profiel: Je bent een ambitieuze, pragmatische en doortastende professional die stevig in
zijn of haar schoenen staat. Je bent een kei in het behouden van overzicht in een drukke omgeving. Je draagt zorg voor verbinding met het team én de oogartsen.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Ninke Hagoort, manager snijdende zorg. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Ninke via telefoonnummer 0341 435202. 

We ontvangen jouw motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk. We geven wekelijks een terugkoppeling op de binnengekomen sollicitaties. Passende kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste selectiegesprek. Als beide partijen positief zijn, het tweede selectiegesprek en het adviesgesprek gepland. Als laatste stap volgt er een assessment bij een externe partij.

Werk je al bij het St Jansdal? Solliciteer dan altijd via de interne vacatures onder Mijn AFAS voor een correcte verwerking van je gegevens.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties