Programmamanager integraal capaciteitsmanagement

Wil jij met jouw inhoudelijke deskundigheid en ervaring meewerken aan het structureel inbedden van capaciteitsmanagement in de organisatie?  Ben je resultaatgericht en weet je mensen te inspireren? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat ga je doen?

De organisatie heeft het afgelopen jaar stappen gezet in de ontwikkeling van Integraal Capaciteitsmanagement (ICM) en we werken toe naar een structurele inbedding van ICM in de organisatie.

Om ICM verder te ontwikkelen en deze inbedding in de organisatie te begeleiden, zoeken we een programmamanager ICM. Je geeft leiding aan de adviseur ICM en werkt nauw samen met het hoofd capaciteit en planning.

Met jouw inhoudelijke deskundigheid en ervaring werk je mee aan het structureel inbedden van capaciteitsmanagement in de organisatie. Hiertoe behoort het vorm geven van de plancyclus op strategisch en tactisch niveau en het inbedden van de operationele sturing.

Met jouw inzet werken we uiteindelijk toe naar een optimaal gebruik van de capaciteit van het ziekenhuis en doorlopen onze patiënten een efficiënt proces.

Je neemt deel aan diverse commissies en werkgroepen en geeft leiding aan projecten. Je bent zelf inhoudelijk deskundig en weet je de materie snel eigen te maken. Een goede samenwerking en verbinding met de rest van de organisatie (management, hoofden, bedrijfsleiders, medewerkers en natuurlijk medisch specialisten) is cruciaal voor een goede invulling van deze rol. Daarbij stimuleer je, als krachtig leider, medewerkers om vanuit professionaliteit en bevlogenheid direct of indirect hun bijdrage te leveren aan de zorg voor onze patiënten.

Je legt verantwoording af aan de stuurgroep ICM.  Zelf ontvang je hiërarchisch leiding van de zorgmanager snijdend.

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 36 uur per week met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk, maar de werkzaamheden vinden plaats op alle St Jansdal locaties. Ook 32 uur per week is bespreekbaar.
  • Het salaris van Programmamanager ICM (functie Hoofd B) is ingedeeld volgens schaal 65 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 3.850,-- en maximaal € 5.801-- per maand op basis van 36 uur. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

De programmamanager die wij zoeken is resultaatgericht en krijgt zaken voor elkaar. Je bent sociaal vaardig en in staat om professionals inhoudelijk mee te nemen en de organisatie op het gebied van capaciteitsmanagement en zorglogistiek te enthousiasmeren en te inspireren.

  • Afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld toegepaste wiskunde, Technische Bedrijfskunde of Econometrie;
  • Circa 7-10 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
  • Kennis op het gebied van capaciteitsmanagement (opleiding capaciteitsmanagement performation/ Rhythm o.i.d.);
  • Kennis en ervaring mbt supply chain processen, gericht op (capaciteits-)planning en planningsprocessen;
  • Ervaring hierin binnen de (ziekenhuis)zorg heeft onze voorkeur;
  • Kennis van verandermanagement en ervaring met veranderprocessen;
  • Overtuigingskracht om nieuwe concepten goed weg te zetten in de organisatie;
  • Zelfstandig, pragmatisch, analytisch sterk, resultaatgericht;
  • Een netwerk op het vakgebied capaciteitsmanagement/zorglogistiek.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief en CV richten aan Ninke Hagoort, zorgmanager Snijdende zorg. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Ninke Hagoort via telefoonnummer 06- 86857142.

Wij ontvangen jouw reactie graag, we geven wekelijks een terugkoppeling. Naast de gesprekken omvat de procedure tevens een assessment via een extern bureau. We sluiten de vacature zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties