Wij zijn VOOR.

Ingevuld

Projectmanager ICT & Zorg

Roosendaal

16-05-2022

Projectmanager  ICT & Zorg

Strategische en hands-on projectmanager die met passie en plezier ICT oplossingen realiseert

Organisatie

‘Deskundig, verbinden, lef en vrij’ zijn de kernwaarden van het Bravis Ziekenhuis. Het ziekenhuis werkt vanuit de opdracht: “Samendoen waar we goed in zijn”. Die bundeling van kennis en kunde stelt het ziekenhuis in staat afzonderlijke zorg naar een uitzonderlijke kwaliteit te brengen. Er is sprake van een open communicatie en de afstemming vindt plaats op basis van dialoog, respect voor elkaar en op basis van gelijkwaardigheid. Het Bravis ziekenhuis heeft twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom) en beschikt daarnaast over verschillende buitenlocaties. Vanaf 2028 zal naar verwachting alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw te bouwen ziekenhuis op locatie Bulkenaar Roosendaal. Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In Bravis werken circa 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Bekijk het filmpje voor een eerste kennismaking met het Bravis Ziekenhuis  Met het nieuwe ziekenhuis heeft het Bravis Ziekenhuis ook een nieuwe visie op zorg ontwikkeld. Deze anticipeert op het veranderende zorglandschap en kenmerkt zich door 5 plus 1 ambities zoals: Vergroten van patiëntwaarde; Versterken persoonlijke regie in een wendbare organisatie; Garanderen breed zorgaanbod; Intensiveren van regionale samenwerking; Optimaal inzetten van technologie en digitalisering en tot slot tot het realiseren van een nieuw ziekenhuis gebouw dat aansluit bij deze ambities.
Het ‘optimaal inzetten van technologie en digitalisering’ is het uitgangspunt voor het Cluster Medische Informatie & Communicatie Technologie (MICT). Het Cluster MICT bestaat uit 5 teams: Medische Techniek, Informatisering, Functioneel Applicatiebeheer (FAB), Automatisering en Servicedesk.
Voor Bravis Ziekenhuis zoeken wij een (technische) Projectmanager ICT & Zorg. De Projectmanager maakt deel uit van het team Informatisering. Het team Informatisering is opgebouwd uit Informatiemanagement, Projectmanagement, Architectuur en Business Intelligence.


Functie

De primaire focus van je werkzaamheden als Projectmanager ligt in het leiden van diverse technische MICT-projecten binnen de (staande) technische infrastructuur. Het gaat dan om projecten die gericht zijn op de instandhouding, optimalisatie, of vernieuwing van de systemen. De complexiteit, doorlooptijd en omvang van de projecten is enorm divers. Als Projectmanager geef je op een ondernemende en motiverende wijze leiding aan projecten, waarbij je projectplannen opstelt en zorgt voor een adequate uitvoering ervan. Je geeft functionele sturing aan mensen die bijdragen leveren aan het projectresultaat. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van resultaten van een hoogwaardige kwaliteit binnen de beschikbare tijd, resources en het budget. Je bewaakt de uitvoering van het projectplan, en stuurt tijdig bij als resultaten, planning of budget uit de pas dreigen te lopen. Je communiceert over de voortgang van de projecten en betrekt actief alle betrokken stakeholders. Bij de implementatie bied je ondersteuning aan gebruikers, systeembeheerders, management, adviseurs, applicatiebeheerders en leveranciers. Technische projecten waar je mee te maken kunt krijgen zijn zeer uiteenlopend en variëren van het installeren van een nieuwe medicijnkar, ondersteunen van het wifinetwerk of het opzetten van een patiëntportaal. Dat vraagt om passie voor en een natuurlijke gedrevenheid met een flexibele instelling voor de dynamiek van telkens verschillende type projecten.

Wie wij zoeken

Je bent een strategische en hands-on projectmanager die met passie en plezier zorgvragen realiseert. Je hebt overtuigingskracht en weet op basis van jouw expertise mensen mee te nemen. Je hebt ruime ervaring met projectmatig werken, je denkt strategisch, begrijpt de techniek en vertaalt met gemak functionele vragen vanuit de zorg naar de techniek. Je werkt nauw samen met de collega's binnen MICT maar ook met de verschillende zorgprofessionals. Je communiceert makkelijk op alle niveaus van binnen de organisatie, van medisch specialist en manager tot ondersteunende dienst en directe collega. Jouw stevige en enthousiasmerende persoonlijkheid werkt inspirerend en kenmerkt zich doordat je energiek, slagvaardig, proactief en resultaatgericht bent. Naast jouw technische kennis heb je goede sociale vaardigheden zoals het kunnen luisteren, tactvol kunnen optreden, mensen kunnen motiveren, stimuleren maar ook indien nodig het kunnen optreden en bemiddelen bij weerstand. Bovenal zoekt Bravis een gepassioneerde en plezierige nieuwe collega die graag mensen motiveert en makkelijk mensen en techniek met elkaar kan verbinden.  Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau en een afgeronde opleiding op gebied van bijvoorbeeld business & IT, technische bedrijfskunde, management in de zorg. Je bent daarnaast goed thuis in bijvoorbeeld Agile, Prince2 en ITIL. Je hebt je sporen ruimschoots verdiend als projectmanager en hebt ervaring met ICT-projecten. Ervaring in een ziekenhuisorganisatie is een pré.

Ons aanbod voor de beste kandidaat

De functie van Projectmanager ICT en Zorg biedt een unieke kans om een bijdrage te leveren aan de toekomst van de ziekenhuiszorg in Brabant. Het Bravis Ziekenhuis biedt een professionele en prettige werksfeer. Er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen en verder door te groeien. De functie is ingeschaald in Salarisschaal 60 CAO ziekenhuizen maximaal € 4.798,- bruto). Er is een goede pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag (8,33%). Ook is er een aantal flexibele arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness of de aanschaf van fiets of laptop en Benefits at work. Bravis stimuleert een juiste werk-privé balans, doordat er flexibiliteit wordt geboden en een ruime hoeveelheid vakantiedagen.

Reactie & informatie

VOOR is gevraagd om de werving en selectie voor deze vacature te begeleiden in de personen van Faridah Azimullah en Anne-Marie Kamphuis. Is dit iets voor jou en herken je jezelf in deze vacature dan ontvangen we je reactie graag voorzien van jouw motivatie en een actueel CV via  onderstaand reactieformulier. Voordat we kandidaten uitnodigen voor een persoonlijk VOORselectiegesprek maken wij graag eerst kennis via videobellen. De VOORselectie loopt t/m 10 juni. De selectiegesprekken bij het Bravis Ziekenhuis zullen halverwege juni plaatsvinden. VOOR wint twee referenties in van de geselecteerde kandidaat. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Faridah Azimullah op nummer: 06-53581720 of per mail: faridah@voor.nl.