24-3689 - SPOED: Voor RIBW K/AM zoeken we een interim Directeur Zorg

Voor een periode van ± 5 maanden, 32 uur per week, start per 13 mei aanstaande

Locatie

Haarlem

Wat ga je doen?
Als Directeur Zorg a.i. geef je leiding aan de sector van het aandachtsgebied WMO en ben je lid van het directieteam. Je bent resultaatverantwoordelijk (sturen plus: onderzoeken en verbeteringen inzetten daar waar resultaten achterblijven). Je hebt vanuit een t-shaped attitude, naast de verantwoording voor je eigen sector, ook vanuit je rol in het directieteam de verantwoording voor de gehele organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor de koers, positie en strategisch beleid van de organisatie.

Kern van de functie:
Ontwikkelen en realiseren van de zorgverlening:

Leidinggeven:

Je geeft direct leiding aan een team van 12 zorgcoördinatoren die vooral ambulante (WMO) teams aansturen.Je ontvangt leiding van de Raad van Bestuur en maakt deel uit van het directieteam. Het directieteam bestaat uit Raad van Bestuur (eenhoofdig), directeur Zorg (voor de WLZ zorg), directeur Bedrijfsvoering, manager P&O, strategisch adviseur en de bestuursecretaresse.

Wie ben jij?
Je bent een ervaren directeur/manager met kennis van de ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn; het is een pre als je ook ervaring hebt met dienstverlening in de begeleiding van mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid. Je bent ondernemend en daardoor in staat ontwikkelingen in de gezondheidszorg/GGZ te vertalen naar nieuwe vormen van zorg- en dienstverlening. Ook het onderhouden en aangaan van samenwerkingsverbanden behoort tot jouw verantwoordelijkheid.  Je bent daadkrachtig, organisatiesensitief, oplossings- en resultaatgericht, en je bent een verbinder en bouwer. Je brengt het beste in de medewerkers naar boven en weet hoe je dit kunt waarborgen. Je weet professioneel te communiceren op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie.

Verder breng je mee:

Organisatie:
De Regionale Instelling Beschermd Wonen Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden (RIBW K/AM) is een GGZ-instelling met het hoofdkantoor in Haarlem. De RIBW K/AM ondersteunt psychisch kwetsbare mensen om hun veerkracht te hervinden, om die verder te ontwikkelen en te versterken. Zij werken volgens hun methodiek vitaal versterkend werken. Hiermee richten ze zich op het dagelijkse leven van de cliënten. Zij zijn specialist in deze werkwijze.
RIBW K/AM vertrouwt én bouwt op de veerkracht van mensen. Daarmee bieden ze professionele ondersteuning aan mensen die psychisch kwetsbaar zijn: mensen met een depressie, angststoornis, stoornis in het autistisch spectrum, persoonlijkheidsstoornis al dan niet in combinatie met een verslaving of een combinatie van deze factoren.
Zij werken vanuit de overtuiging dat een betekenisvol leven voor ieder mens anders, maar bereikbaar is. Het gaat om mentaal welbevinden, meedoen in de samenleving en het gewone dagelijkse leven kunnen leven op de manier die bij je past en haalbaar is. Niet alleen de samenleving, maar ook de wereld van de RIBW K/AM staat aan de vooravond van grote veranderingen. Dat vraagt niet alleen het borgen van de continuïteit van zorg maar ook om innovatieve aanpassingen en verbeteringen in het primair proces.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze opdracht kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.
Eventuele gesprekken bij de opdrachtgever staan gepland op dinsdag 23 april 's ochtends.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag jouw reactie zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 april aanstaande, tegemoet. 
Solliciteren kan door je CV via onze website te uploaden door middel van de knop “Reageren” bij deze opdracht.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug