Spring naar inhoud

Teamleider

Solliciteren

De organisatie

Onze opdrachtgever Ambulancezorg Groningen is een vooruitstrevende en professionele organisatie die, in samenwerking met de ketenpartners, goede ambulancezorg wil leveren. Vanuit 13 locaties staan ruim 300 medewerkers dag en nacht klaar om de beste patiëntenzorg te leveren in ons werkgebied.

Ambulancezorg Groningen laat zich bij het invullen van deze vacature ondersteunen door de Zorg Management Groep (Werving & Selectie en Interim Management).

De functie

Als teamleider ben je een spil binnen de organisatie. De context is dynamisch en sterk aan veranderingen onderhevig. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van jouw teams (circa 50 medewerkers), bestaande uit ambulanceverpleegkundigen en ambulancechauffeurs, waarbij je op een coachende wijze leiding geeft en de onderlinge samenwerking stimuleert. In overleg met de manager Zorg en Bedrijfsvoering worden doelstellingen en prestatie-indicatoren voor jouw locaties bepaald. Hier geef jij vervolgens invulling aan zodat de bedrijfsvoering (o.a. financiën, personele inzet en prestaties) is gewaarborgd. Daarnaast lever je, mede op basis van in- en externe ontwikkelingen, input voor het tactisch beleid en vertaal je dit beleid naar jaarplannen en activiteiten en een jaarplan voor jouw teams. Eens week per 5 weken ben je beschikbaar voor een bereikbaarheidsdienst.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een stevige leidinggevende die het een uitdaging vindt bij te dragen in de ontwikkeling van de organisatie. Als teamleider ben je enthousiast en verbindend. Je kunt leiding geven op afstand, bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen. Je bent zichtbaar en aanspreekbaar voor jouw medewerkers die allen zeer betrokken zijn bij hun werk. Met dit gegeven weet jij als geen ander hoe medewerkers mee te nemen in de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Je bent dus actiegericht en handelt zaken snel en zorgvuldig af. Jouw aanpak is mens- en resultaatgericht. Ook in gecompliceerde situaties treed je daadkrachtig en besluitvaardig op. Verder heb je HBO werk- en denkniveau en beschik je over recente leidinggevende ervaring. Ervaring in de acute zorg is een pré. We nodigen ook kandidaten, uit andere sectoren dan de zorg, van harte uit om te reageren.

Overige informatie

De cao voor de sector Ambulancezorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10a conform CAO Ambulancezorg (is vergelijkbaar met FWG 60 CAO Ziekenhuizen). Ambulancezorg Groningen kent verder goede arbeidsvoorwaarden.
Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag is een vereiste.

Reageren

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Frida Speelman, senior consultant van de Zorg Management Groep: 0528-235464. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 5 oktober a.s. Deze kun je sturen naar info@zorgmanagementgroep.nl
Solliciteren