Vacature plaatsen

Vacature plaatsen

Vul onderstaand formulier volledig in om uw personeelsadvertentie te plaatsen binnen het grootste online vacaturenetwerk voor zorgprofessionals. De vacature wordt, zonder tegenbericht, 60 dagen op de website getoond. De kosten per vacature zijn € 375,- (excl. btw). De Skipr vacaturebank maakt onderdeel uit van medischebanenbank; het grootste online vacaturenetwerk voor professionals in zorg en welzijn. Uw vacature komt zowel op Skipr als op medischebanenbank.nl.

Extra promotie
U kunt uw vacature ook extra onder de aandacht brengen door in het formulier te kiezen voor 'topjob'. Uw vacature wordt dan in een opvallende kleurstelling getoond bij de zoekresultaten, verschijnt regelmatig op de homepage en wordt prominent weergegeven in Vacature Alerts. Het tarief van een topjob is € 115,- (excl. btw). Wilt u uw vacature verspreiden via de Skipr daily? Ook dat is mogelijk voor € 155,- (excl. btw).

Contact

Wilt u meer informatie over vacaturepakketten, partnerships, werkgeversprofielen en andere wervingsmogelijkheden, bel +31 (0)30 638 3956 of e-mail j.kranenburg@bsl.nl. Op www.medischebanenbank.nl treft u aanvullende informatie. Voor vragen over plaatsingen van vacatures, kunt u contact opnemen met 030-6383735 (helpdesk).

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) dienen in ieder geval ingevuld te worden.